Sergi López, ‘Ring wars 2013’

  0
  67
  sergi_trofeu_2013 (1).jpg

  05/12/2013 – El 22 de novembre es va celebrar a la ciutat de Nova York la 4a edició del prestigiós esdeveniment de karate al KO  “Ring Wars-Extreme Kyokushin 2013”. 

  Divendres 22 de novembre es va celebrar a la ciutat de Nova York la 4a edició del prestigiós esdeveniment de karate al KO  “Ring Wars-Extreme Kyokushin 2013”.
  Ring Wars és un torneig de Karate professional de regles al KO que se celebra cada dos anys, organitzat pel mestre de karate Rene Cruz, president de la branca nord-americana de Kyokushinkai on hi participen lluitadors d’arreu del món, principalment nord-americans i canadencs. Entre els lluitadors europeus hi va viatjar Sergi López, lluitador professional i director del Urban Gym. En Sergi ja és el tercer any que viatja als Estat Units per participar, amb la pressió que suposava haver guanyat les dues anteriors edicions.
  En la  final, el representant badaloní es va enfrontar al canadenc Vincent Michaud, superior en pes però no en experiència, al qual va derrotar per decisió arbitral (3-0) al final dels 3 rounds reglamentaris. La propera fita d’en Sergi serà un combat  de karate professional a principis del mes de març a Barcelona.