Sergi Vidal, a la llista d’Scariolo

    0
    whatsapp-image-2017-11-05-at-1604.jpg

    07/11/2017 – Sergi Vidal torna a la selecció. El capità del Divina Joventut forma part de la llista de 24 jugadors preseleccionats per als partits de classificació per al Mundial 2019 de la Xina que s'han de disputar en la primera finestra FIBA, del 20 al 26 de novembre. 

    07/11/2017 – Sergi Vidal torna a la selecció. El capità del Divina Joventut és un dels integrants de la llista de 24 jugadors preseleccionats per als partits de classificació per al Mundial 2019 de la Xina que s'han de disputar en la primera finestra FIBA, del 20 al 26 de novembre. L'aler verd-i-negre no estava convocat per anar amb España des del 2005, quan tenia 24 anys, i ara, amb 36, pot tenir una nova oportunitat si finalment entra en la llista definitiva de 12. L’Eurolliga ha dit que no cedirà jugadors i això redueix ara mateix la llista de 24 a 13. La selecció té previst concentrar-se el dia 20 a Madrid, per viatjar posteriorment cap a Podgorica per jugar amb Montenegro el divendres 24. Dos dies més tard, el diumenge 26, l’equip d’Scariolo ha de rebre Eslovènia a Burgos. L’altre rival del grup on està Espanya és Bielorússia. Entre els preseleccionats també hi ha altres jugadors amb accent verd-i-negre, com Albert Oliver, Alberto Abalde, Nacho Llovet, Guillem Vives, Pau Ribas i Rudy Fernández.
    Sergi Vidal s’ha mostrat “sorprès però agraït” pel que suposa un premi al seu bon rendiment els darrers anys en el Divina Joventut. “A aquestes alçades ja no t’ho esperes, però és un reconeixement a la feina que estic fent a la Penya”, ha explicat l’escorta verd-i-negre, que tot i ser conscient que no és una “situació normal”, per la possible absència dels jugadors que juguen l’Eurolliga, es mostra molt content per la crida d’Scariolo: “Espero poder aportar la meva experiència com faig a la Penya i ho afronto amb molta il•lusió”.