Sergi Vidal i Jerome Jordan, el lideratge de l’experiència

  0
  64
  Sergi Vidal.jpg

  16/12/2017 – Sergi Vidal i Jerome Jordan són dos dels líders indiscutibles del Divina Joventut aquesta temporada. L'experiència és un grau. 

  16/12/2017 – 29:45 minuts de mitjana, amb 8,7 punts, 3,2 assistències, 4 rebots i 11,2 de valoració. Sergi Vidal està sent un dels pilars del Divina Joventut en aquest primer tram de curs. La seva veterania però sobretot el seu lideratge el converteixen en una peça indispensable. Diego Ocampo, conscient de la transcendència del seu rol en una plantilla mancada d’experiència, li está donant gairebé tots els minuts del món. Vidal és, de llarg, el jugador verd-i-negre que més estona està damunt del parquet. En deu partits ha disputat 298 minuts, per davant dels 244 de Gielo, els 238 de Jordan o els 209 de Patrick Richard.

   

  Si obrim el focus a tota la lliga, només el jugador del  Betis Boungou-Colo, expedientat pel club sevillà i que no ha jugat les dues darreres jornades, supera pels pèls la mitjana del capità verd-i-negre (29:46 a 29:45). En xifres absolutes, Vidal és el sisè amb més minuts jugats, però tots els seus competidors han disputat un partit més, perquè la Penya té pendent el matx amb l’Estudiantes de la jornada 1.

   

  Jerome Jordan, l’altre jugador de la plantilla que supera la trentena, és un altre estil de lideratge, però el seu concurs també és absolutament fonamental. Tot i començar al ralentí físicament i no poder disputar tants minuts (24 de mitjana), el jamaicà en té prou per tallar el bacallà dins la zona, amb 12,9 punts, 4,9 rebots i 16,2 de valoració (sisè al rànquing ACB). Amb un Birgander encara un pèl verd i amb Gudul tenint escàs protagonisme, Jordan és la referència absoluta. I l’equip ho nota quan està en pista. L’estadística +/-  en els tres últims partits ho diu tot. Amb el jamaicà, un +33.