Set victòries seguides i… quarts

0
    27
    IMG_1767.JPG

La ratxa del Badalona no s'atura. L'equip escapulat ha guanyat, amb gols de Robert Simón i Héctor Camps, al camp del Llagostera i acaba la jornada en posicions de play-off.

Molt aviat, abans del minut 10, Robert Simón ha trencat el seu malefici i ha encetat el marcador. Una rematada amb el cap, després d'una centrada des de l'esquerra, ha suposat el 0-1. El Badalona ha manat en els primers 30 minuts, imposant el seu ofici i la seva impermeabilitat defensiva. En la recta final del primer temps, però, el Llagostera ha aconseguit posar setge a la porteria de Morales i, en una jugada a pilota aturada, ha empatat. Gabarre ha estat l'autor de l'1-1.

Després del descans el partit ha mantingut la intensitat, tot i que no hi ha tingut jugades destacades fins que, en el minut 80, Héctor Camps ha batut Marcos amb un xut acrobàtic després d'un córner. Els últims minuts han estat d'infart, però el marcador no s'ha mogut i el Badalona ha signat una victòria més, la setena consecutiva. En els últims nou partits, 25 punts de 27 possibles i només dos gols encaixats. Per això, i després dels resultats de la jornada, a manca de set partits per al final de la lliga, l'equip de Manolo González és quart.

Fitxa tècnica:

Llagostera: Marcos; Chica, Fuster, Pau Bosch, Esteban, Pitu (Manyau, 74'), Pablo, Carbó, Gabarre, Leo, Elizmendi.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps; Álvaro Vega, Sergio Maestre; Robert Simón (Segura, 63'), Rufo (Enri, 72'), Rubén Sánchez; Néstor Querol.

Gols: 0-1, Robert Simón (10'); 1-1, Gabarre (41'); 1-2, Héctor Camps (80').

Àrbitre: Julio Mena Gimeno (col·legi valencià). TG: Esteban i Leo, del Llagostera.

Públic: No més de 200 espectadors al Municipal de Llagostera.