Setena eufòria seguida de la Penya i tercers (63-77)

0
    64

El Club Joventut Badalona continua pletòric a la Lliga Endesa. Dissabte al Príncipe Felipe de Saragossa l’equip de Carles Duran va aconseguir la setena victòria seguida de la temporada. Sí, sí. Ho llegeixen bé. La setena consecutiva! La Penya va assaltar la pista del Casademont Zaragoza per 63 a 77 i es situen en tercera posició en solitari a la classificació de l’ACB (va perdre el Manresa).

Els primers minuts a terres aragoneses van ser un intercanvi de cops amb Simon Birgander liderant els atacs amb 4 punts (7-11). Un triple de Pep Busquets va situar el +7 i els de Carles Duran manaven al marcador al període inicial (13-17).

Un triple de Vladimir Brodziansky va tornar a donar-li 7 punts de marge a la Penya (15-22), però un parcial dels aragonesos va ajustar el marcador (23-24). Els locals van arribar a capgirar el marcador (27-26), tot i que es va arribar amb màxima igualtat a l’equador del partit (31-31).

El Casademont Zaragoza va dominar els primers minuts de la represa (44-40), però la Penya va reaparèixer amb un parcial de 0-10 liderat per Andrés Feliz (44-50).

Guillem Vives va estrenar el darrer quart amb un triple per col·locar de nou el +7 per a la Penya, (52-59) i, amb els bons minuts de Brodziansky, el Joventut va apropar-se a la victòria als darrerrs tres minuts (61-68) i el setè triomf seguit no es va deixar escapar 63-63-77). Victòria número 18 de la temporada a l’ACB i tercera posició al sarró, només per darrere de Barça i Real Madrid.

Joel Parra i Andrés Feliz, amb 12 punts per cap, van ser els màxims anotadors del Joventut.