S’hi juguen la tranquil·litat

  0
  131
  3106473.jpeg

  22/01/2016 – El FIATC Joventut visita la pista del Retabet.es GBC buscant un triomf que l’allunyi de les posicions perilloses de la taula.

   

  Diumenge a Illumbe (12:30h per Movistar+), la Penya disputa un compromís que, tal com s’han succeït els esdeveniments, ha d’estar marcat en vermell. El cuer de la Lliga Endesa, el Retabet.es GBC (3/13), vol enganxar-se a la salvació agreujant la mala dinàmica de resultats dels verd-i-negres (6/10).

   

  En els últims quatre anys, el FIATC Joventut ha estat capaç de guanyar a Sant Sebastià en tres ocasions, dada que ha de donar confiança a un col·lectiu que no passa pel seu millor moment de fortalesa mental.

   

  Si el bloc de Salva Maldonado està passant per dificultats, el Gipuzkoa ha viscut en números vermells des que va començar la temporada amb Jaume Ponsarnau a la banqueta.

   

  L’arribada de Porfi Pisac ha provocat que els bascs s’enganxin a la lluita per la salvació, guanyant tres dels últims vuit partits (72-74 contra l’Iberostar, 89-70 contra l’ICL Manresa i 85-90 davant l’Estudiantes). La seva situació classificatòria, però, encara és delicada.

   

  Pedro Llompart (9.1 de valoració), Txemi Urtasun (8), Jordi Grimau (9.7) i David Doblas (7) configuren el nucli dur d’experiència del Retabet.es GBC, acompanyats per un Marcus Landry (8.4) que ha donat un plus al conjunt blau amb el seu fitxatge. Wear (6.6) i Vrkic (9.1) estan sent més irregulars de l’esperat.

   

  De cara al duel de diumenge, Salva Maldonado no podrà comptar amb Demond Mallet, el qual s’està recuperant de la lesió muscular que va patir a la cuixa dreta. Els vinculats José  Nogués i Agustí Sans es desplacen amb la Penya a Sant Sebastià.