Silvia Cortés, campiona d’Espanya als 200m i sotscampiona als 60m

0
    53

L’atleta de la UGE Badalona Silvia Cortés va penjar-se dos nous títols al Campionat d’’Espanya Màster de Pista Coberta, que es va disputar durant aquest cap de setmana a València.

La badalonina es va penjar la medalla d’or als 200m llisos categoria F55 amb una marca de 29.29’’. El títol als 200m no va ser el seu únic títol. Cortés també es va proclamar sotscampiona d’Espanya dels 60m llisos, amb un registre de 9.09’’.

Després d’aquests dos títols la Silvia lluitarà per intentar arribar al Campionat d’Europa Màster, que s’organitzarà a finals d’aquest mes de febrer a la ciutat de Braga (Portugal).

Zurita i Garcia, millors marques de la temporada a Catalunya

Per la seva part, Laia Zurita va finalitzar en sisena posició la seva participació al Campionat de Catalunya Absolut categoria 400 m. ll, amb un temps de 56.23’’, millor marca personal i catalana d’una atleta sots18.

Marc Garcia va ser quart en la mateixa competició i categoria, amb un temps de 22.04. Millor marca de la temporada a Catalunya i tercera d’Espanya sots20.