Sílvia Soler presenta al Betúlia la seva novel·la premiada amb el Ramon Llull

  0
  soler.jpg

  20/03/2013 – L'escriptora presenta aquesta tarda 'L'estiu que comença', obra que relata la història d'un home i una dona que es coneixen des de petits i es reuneixen anualment per Sant Joan, inici de l'estiu.

  L’escriptora Sílvia Soler presenta aquest dimecres la seva darrera i premiada obra, L’estiu que comença, a l’Espai Betúlia. La badalonina de Figueres –tal i com ella s’autodenomina- va ser premiada fa unes setmanes amb el XXXVIII premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes gràcies a L’estiu que comença. Segons la van definir alguns membres del jurat, l’obra és fresca, optimista, amb experiències compartides i plena de sentiments. La pròpia autora la defineix com “estiuenca”.

   

  Es tracta d’una novel·la que s’acosta, per temàtica i estil, a Petons de diumenge, obra amb la que va guanyar el Prudenci Bertrana 2008. Va sortir a la venda el 7 de març i relata la història d’un home i una dona que es coneixen des de ben petits degut a la amistat de les seves mares. Cada any, les dues famílies es reuniexen durant la verbena de Sant Joan per fer un brindis per l’estiu que comença.