Tubert es reivindica i salva un Sant Josep en quadre (74 a 66)

0
    26
    tubert2.JPG

19/03/2013
    Sense Dario, Hermoso i Colomer, l'aler pivot va anotar 10 punts gairebé seguits al 3r quart per capgirar el partit

Sergi Tubert va ser l'heroï de la victòria del Sant Josep contra el Mollet B, que dóna una mica més d'aire als parroquials.

L'aler pivot, que està jugant la primera temporada a Copa Catalunya, no havia disposat de molts minuts de qualitat per les lesions i per la bona feina d'Hermoso que a meitat de temporada es va reconvertir en interior.
    Diumenge, va aprofitar la baixa dels dos 4's (Hermoso i Colomer) i va capitanejar amb 10 punts gairebé seguits el parcial que va capgirar el partit.

Fins aquell moment, el Mollet B havia respòs al primer cop dels locals (9 a 4) gràcies a la feina de la parella Ferrer-Masllorens, i es va arribar a posar 9 amunt (23 a 32) abans de la mitja part (27 a 34).

El Sant Josep però, no es va desanimar, i com ja ha passat en altres partits, va oferir la millor versió a la represa.
    Amb un gran treball d'equip als dos costats del camp, els d'Oscar de Paula van tenir prou paciència per atacar la defensa del Mollet i van saber estar contundents al darrere.

En aquest tercer quart va destacar la figura de Tubert, que amb 10 punts seguits va capitanejar un parcial de 16 a 2 que va capgirar el marcador (47 a 40).
    Els del Vallès es van reenganxar de nou de la mà de Ferrer -va acabar amb 22 punts- i l'exparroquial, Selver Dzigal (59 a 57 min 30).

Al darrer quart, el Sant Josep va prendre els primers avantatges, i tot i que el Mollet B va empatar varies vegades el partit, els locals mai es va veure per darrere.
    Diego i Reyes van anotar al tram final fent bones les defenses de tot l'equip i Xavi Gonzàlez va assegurar el triomf en l'últim minut.