S’inaugura amb èxit la primera ‘Outlet’ del Progrés

  0
  47
  3.JPG

  25/11/2013 – La inciativa, que compta amb 40 establiments, continuarà instal·lada a la plaça dels Països Catalans fins l'1 de desembre.

  A ritme de batucada, així es va inaugurar el passat divendres la primera ‘Outlet’ que organitza l’Associació de Botiguers i Serveis del barri del Progrés. Es tracta d’una carpa amb una superfície de 300 metres quadrats instal·lada a la plaça dels Països Catalans i que dóna servei a un conjunt de productes i serveis d’uns 40 establiments del barri a preus reduïts amb l’objectiu de donar cabuda a tota l’oferta del Progrés fins l’1 de desembre.

   

  Una de les característiques especials del projecte resideix en què la carpa es divideix en sectors: moda, calçat, cosmètics,… La iniciativa també compta amb un ampli ventall d’activitats, servei de cafeteria i la col·laboració de l’Escola Salesians, entre d’altres.

   

  L’associació organitzadora i els comerciants asseguren que el primer cap de setmana de l’’Outlet’ ha estat ben rebuda pels veïns, no només del barri, sinó de tot Badalona.