Sis detinguts per la Guàrdia Urbana a la Salut

  0
  45
  Sis persones han estat detingudes aquest dijous per agents de la Unitat Territorial i de la Divisió de Proximitat d’aquesta Guàrdia Urbana per diferents fets delictius comesos a la ciutat. A més, tots els casos han ocorregut a la zona de la Salut.
  En els tres primeros casos, els detinguts van intentar agredir les seves parelles o ex parelles. En el primer cas, l’home va ser detingut al seu domicili al carrer Juan Valera com a autor d’un delicte de violència de gènere per amenaçar greument i agredir amb una barra metàl·lica la seva parella davant dels seus fills. La víctima va haver de ser assistida per una ambulància del SEM. En el segon, un home va ser detingut al carrer Calderón de la Barca, quan es trobava al costat del domicili de la seva exparella, sobre la que tenia una ordre d’allunyament. També li constaven dues ordres de recerca i detenció. Per últim, un individu va ser detingut al carrer Bernat Metge per un delicte de violència de gènere per amenaçar greument la seva exparella a la qual es va trobar al carrer. La víctima va requerir assistència mèdica per part d’una ambulància del SEM.
  Les altres dues detencions es tracten d’un robatori amb força en un estanc d’Alfons XIII i d’un delicte contra la salut pública al carrer Don Pelayo on es van intervenir cocaïna, pastilles de benzodiazepina, així com moneda fraccionada de diferents països i una bàscula de pesatge.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí