Sis instituts de Badalona coneixen les investigacions de Can Ruti

  0
  54
  setmanaciencia1.JPG

  23/11/2013 – En el marc de la Setmana de la Ciència, l'Institut d'Investigació del Germans Trias ofereix una trobada de professionals sanitaris a 250 estudiants de la ciutat.

  Entre el 15 i el 25 de novembre Catalunya celebra, un any més, la Setmana de la Ciència. I de nou l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol s’ha adherit a aquesta celebració. Enguany l’acte més destacat ha estat una trobada d’investigadors de les institucions que fan recerca al Campus Can Ruti amb més de 250 estudiants de sis instituts badalonins. L’acte va tenir lloc aquest dijous, 21 de novembre.

   

  A la trobada escolar van participar l’IES Eugeni d’Ors, l’Institut La Llauna, l’Institut Badalona 7, els Maristes, l’IES Enric Borràs i l’IES Joan Maragall. Tot plegat s’ha pogut organitzar gràcies a la col·laboració de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona. Els estudiants van poder conèixer algunes de les investigacions que es fan al Campus Can Ruti, referents, per exemple, a la tuberculosi, la SIDA, la leucèmia o els efectes del cànnabis.

   

  Salut és recerca

   

  A més, durant tota la setmana, els tres vestíbuls d’entrada de l’hospital badaloní i el de l’institut de recerca compten amb una exposició que reflecteix les investigacions més recents que s’han dut a terme al campus.

   

  Les exposicions dels vestíbuls són un recull dels pòsters científics més recents elaborats pels investigadors del campus. L’objectiu és que la ciutadania comprovi que al Campus Can Ruti es treballa intensament en l’àmbit de la recerca biomèdica, que és la que fa possible millorar la salut de les persones.