Sis podis de l’UGE al campionat de tardor

0
    78

Els atletes de la UGE Badalona ja han donat el tret de sortida a les primeres competicions de la temporada 2023-2024.

La primera jornada del Campionat de Catalunya de Tardor es va disputar el passat 7 d’octubre al Prat de Llobregat. Durant aquesta primera jornada van aconseguir pujar al podi quatre atletes del club. En categoria Sub12, la Ivet Mondelo es va proclamar Campiona de Catalunya de Tardor a la prova d’alçada amb 1.30m i l’Aila Sans es va emportar el bronze amb 1.20m.

La Gemma Sanz, Sub14, va finalitzar tercera classificada a la prova de llançament de javelina amb una marca de 21.21m. D’altra banda, la Ylenia Monje, Sub16 es va proclamar Campiona de Catalunya de Tardor a la prova de 3.000m amb un registre de 12:30.06’’.

La segona jornada es va disputar a Santa Coloma el 14 d’octubre. La UGE Badalona va sumar dos nous podis. L’atleta Tomás Cuevas, de la categoria Sub12 va aconseguir la segona posició a la prova de 60m amb una marca de 9.02’’. La Ivet Mondelo, Sub12, també es va emportar la plata a la prova de salt de llargada amb 4.26m.