Sito Alonso: “Quan no treus bonus, o fiques de 3 o no pots competir”

  0
  39
  JOV-GBC (7).jpg

  17/03/2014
  El tècnic del GBC va parlar de les poques faltes que li havien xiulat al FIATC Joventut i va explicar que els segons que va donar a Xavi Assalit són un reconeixement a la seva feina

  L'entrenador del GBC, Sito Alonso, va lamentar la derrota del seu equip ahir contra el FIATC Joventut i va ser crític amb el tema de les faltes. "Portar només 5 faltes rebudes en 30 minuts és una llosa", va explicar el tècnic visitant, que va afegir que "quan no treus bonus, o fiques de 3 o no pots competir". 

  Els verd-i-negres van acabar amb 12 personals per 20 de l'equip donostiarra. "Només a l'últim quart hem aconseguit forçar el bonus, però després hem llançat molt pocs tirs lliures", va sentenciar en referència a aquest tema.

  Sito va considerar que el resultat havia estat "injust" en quant a diferència, creu que l'equip va fer "el nostre partit controlant el ritme durant molts minuts" i va destacar la tasca dels joves de la Penya: "Ventura ha estat fantàstic i ens ha aguantat l'equip a la 1a part, i tot i que havíem controlat a Shurna, Llovet també ens ha fet molt de mal". 

  Tot i la derrota però, el GBC va oferir una imatge molt més competitiva que 7 abans a Màlaga, on va caure de 26 punts. "Hem de seguir lluitant amb aquest tipus d'identitat", va subratllar.

  Per últim, va explicar el perquè dels 23 segons que va gaudir Xavi Assalit, format a les categories inferiors de la Penya i ara a cavall entre l'equip vinculat del GBC i el 1r equip. "Quan jo vaig tornar per 1r cop a Badalona després de 6 anys vaig tenir sensacions molt agradables i he pensat que ell també les tindria. Ens està ajudant molt, sense ell no podriem fer cap entrenament i jugar avui aquí també és un premi per la feina que fa", ha conclòs.