‘Somos Osos Solidarios’ dóna suport a la lluita contra el càncer infantil

  0

  Cartoon Network, Famosa i Alcampo estan sumant forces aquests dies i han posat en marxa el projecte “Somos Osos Solidarios” per recaptar diners que aniran destinats a CRIS Contra el Càncer, una organització sense ànims de lucre que fomenta i financia projectes d’investigació pel tractament i cura del càncer infantil.

  En les botigues d’Alcampo es podran trobar uns peluixos, Panda, Polar i Pardo, els protagonistes de la sèrie Somos Osos, creats per FAMOSA que es podran adquirir al preu de 5 euros cadascun. L’import recaptat (1,10€ per cada ós venut) s’utilitzarà per col·laborar en la financiació dels projectes de la Unitat CRIS d’Investigació i Teràpies en Càncer Infantil en l’Hospital Universitari La Pau.

  Aquesta acció es converteix en una tornada al cole solidària que es troba funcionant a ple rendiment.

  “Somos Osos”

  Pardo, Panda i Polar són tres germans que intenten encaixar i fer amics al món dels humans. Són aficionats als selfies, estan obsessionats per trobar la fama a internet i tenen una gran conciència ambiental.

  Marta Cardona, directora de CRIS Contra el Cáncer, ha donat les gràcies a Alcampo, Famosa i Cartoon Network per la labor que estan portant a terme, juntament amb el desenvolupament de teràpies experimentals d’aquesta Unitat on treballen metges, investigadors, infermers, genetistes i immunòlegs.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí