Sort que aquest serbi no ho sembla (84 a 82)

0
    29
    bogdanovic1.JPG

20/12/2012
    Bogdanovic ha tingut l'oportunitat de guanyar el partit i enfonsar la Penya, però l'exverd-i-negre no ha tingut prou sang freda a l'últim llançament

El Fiatc Joventut ha aconseguit la victòria més patida de la temporada en derrotar al Cajasol per 84 a 82.
    Els sevillans han tingut la oportunitat d'endur-se el partit amb un últim llançament triple de Bogdanovic, que havia rebut sol a la línia de 6,75.
    Per sort el balcànic, que té molt de talent però poc instint assassí, ha fallat el llançament i el triomf més necessitat de l'any s'ha quedat a Badalona.

De fet el Cajasol té molts jugadors com Bogdanovic, molt talentosos però poc competitius. L'aparició intermitent primer de Satoranski, seguit de Holland i Asbury al segon quart, dels bons minuts de Bogdanovic i Williams al tercer, i de l'encert de Tepic al principi de l'últim, ha fet que el Cajasol, que ha estat per sobre del 40% en triples (8 de 19), hagi tingut opcions fins el final, però no prou continuïtat per aprofitar les llacunes de la Penya.

Els verd-i-negres també han aparegut i desaparegut durant el partit i els ha seguit mancant la continuïtat que els falta últimament. Tot i això, avui no s'han deixat anar perillosament en cap tram, i tot i estar més ofuscats al principi de l'últim quart, han sabut aturar els parcials.

Després de posar-se 10 amunt amb un triple d'Ehambe (56 a 66), Tepic s'ha carregat l'equip a l'esquena per etzibar un 2 a 10 i tornar-ho a deixar tot per decidir (64 a 68).

La lesió de Savané ha fet que Kuzmic tornès al partit, i com sempre que ho fa, ha canviat el guió (75 a 67). El Cajasol però, encara ha tingut forces i fe per tornar a igualar el partit (80 a 78) però llavors Oliver, que havia entrat substituint Fisher, ha tornat a donar una lliçó de com tancar el partit des del tir lliure.
    Un últim minut en el que tot ha sortit malament ha donat enèsima oportunitat al Cajasol, però avui Bogdanovic ha demostrat que li sobra el -vic.