Sosmatic i Titus, salvats per la campana

  0
  CTT Badalona.jpg

  20/10/2018 – Victòria a Divisió d'Honor i Primera Divisió.

   

  Els dos primers equips del Club Tennis Taula Badalona, el Sosmatic i el Titus, han protagonitzat una marcada pels dobles. Ambdós equips han necessitat arribar al setè punt, després de saldar els individuals amb empat a 3 al marcador general. Tant a Divisió d'Honor com a Primera Divisió, les parelles badalonines han mostrat una gran compenetració i no han donat opcions ni al Peñaskal Bilbao (4-3) ni a l'Olot (4-3).

   

  A la categoria de plata, el jugador del Peñaskal, Nikita Kirillov, va donar ales als seus derrotant en un partit espectacular a Pere Navarro (2-3) i el veneçolà Pedro David Granko es va desfer d’Adrià Fernàndez en un gran partit del visitant, fet que va conduir als dobles.

   

  Després d’una matinal entretinguda, era el torn del Titus Badalona, que milita a la categoria de bronze estatal. Un punt de cada jugador i dos ‘quasis’ amb Victor Flores van propiciar un altre final de dobles. Val a dir que l’Olot no va alinear al seu millor jugador, ja que estava ajudant al seu filial.

   

  El Charlotte’s arrassa

   

  Per la seva banda, el Charlotte's, el flamant equip de Tercera Divisió, va demostrar novament ser un ferm candidat en la lluita per les primeres posicions, derrotant a Vilablareix, encara imbatut, per un clar 6-0. Els blaus són líders empatats amb el Cardedeu, però amb una diferència de jocs molt superior.