Suárez i Nikolic encaixen una nova derrota (48-24)

0
    24

08/06/2015 – Els jugadors del FIATC Joventut no poden anotar contra el combinat dels Raptors en l’última jornada de l’Eurocamp de Treviso.

L’equip de Zoran Nikolic i Alex Suárez no ha tingut sort en l’edició 2015 de l’Eurocamp. Els dos partits disputats al llarg del campus s’han saldat amb derrota i en tots dos duels els Mavericks han acusat els mals percentatges de tir.

Avui, la formació de Nikolic i Suárez no ha pogut ni arribar a la xifra de 25 punts contra els Raptors. La formació dirigida per Nick Nurse ha dut la iniciativa des de l’inici (9-7), arribant a l’equador del duel amb una renda de set punts (25-18).

Els Mavericks no han pogut anotar en tot el tercer acte, encaixant un parcial de 17 a 0 durant el tercer quart i l’inici de l’últim que ha sentenciat el partit (42-18). La màxima renda dels Raptors s’ha enfilat fins al 26 punts (48-22).

L’equip de Nikolic i Suárez només ha pogut convertir dues cistelles exteriors en tot el duel, ja que 18 dels 24 punts anotats pel conjunt de Kaleb Canales han arribat des de la pintura.

Els dos jugadors del FIATC Joventut no han tingut una bona actuació. Zoran Nikolic ha acabat el duel amb 4 rebots i només un tir de camp (0/1) en 23 minuts, mentre que Alex Suárez només ha disputat 11 minuts de joc (0/4 i -5 de valoració). Aquesta tarda finalitza d’edició 2015 de l’Eurocamp de Treviso.