Superats en tots els aspectes

0
    268

Vendaval ofensiu de l’Hapoel per començar el matx. I la Penya a contracorrent. 9-18 pels visitants en els primers cinc minuts de partit. Els verd-i-negres han començat a evitar les fragilitats defensives, i col·lectivament més ordenats. Tot i la millora local, -6 per a la Penya al final del primer període. Però aturar talents d’Eurolliga com Cummings, Angola o Munford no és gens fàcil, i si Kyle Alexander és l’amo de la pintura, impossible. L’Hapoel ha estirat la màxima diferència del partit a 25-45, deixant sensacions de matar el matx abans del descans. La Penya s’ha ofegat davant una defensa de canvis que no ha sabut atacar. Triples de Feliz i Evans, i caràcter de Ruzic han intentat baixar el marge, però el ritme ràpid del conjunt visitant ha tornat a guiar als d’Israel al 42-57 al descans. Molts punts encaixats, moltes errades defensives i moltes pèrdues. Així, complicat. La segona part no ha tingut cap sorpresa. Una Penya sense idees en atac i molt lenta en el balanç defensiu (-21). A la que semblava que els verd-i-negres reduïen desavantatge, l’Hapoel ho recuperava amb facilitat. No hi ha hagut cap opció real, tot i que s’ha ajustat en els últims segons, però l’Hapoel ha tingut controlat el partit sense problemes. (85-91)

L’Hapoel ha estat millor, durant els 40′. S’hi pot perdre, però és innegociable no competir en cap instant del matx. Brodizansky queda tocat. Molt, molt tou en atac i permisiu en defensa. La Penya necessita molta més duresa i caràcter en el joc interior.