Suspès el debut de la Penya a Lugo

  0
  56
  DoWWufWXkAAApU2.jpg

  30/09/2018 – El Divina Joventut no ha pogut fer el debut a la lliga ACB 2018-2019. El matx a la pista del Breogán s’ha hagut de suspendre arran de la impossibilitat de trobar solució a una avaria en tot el sistema informàtic del marcador electrònic i el rellotge de partit i de possessió del Pazo dos Deportes de Lugo. 

  30/09/2018 – El Divina Joventut no ha pogut fer el debut a la lliga ACB 2018-2019. El matx a la pista del Breogán s’ha hagut de suspendre arran de la impossibilitat de trobar solució a una avaria en tot el sistema informàtic del marcador electrònic i el rellotge de partit i de possessió del Pazo dos Deportes de Lugo. Després de més de mitja hora de retard, els àrbitres, amb Hierrezuelo al capdavant, han decidit donar per suspès el matx.

   

  La Penya torna avui mateix cap a Badalona i ara serà la lliga ACB i el seu comitè de competició els que hauran de prendre una decisió, i si el partit es disputa en una altra data o hi ha sanció per al conjunt gallec, que fins i tot podria comportar la pèrdua del partit. En cas que finalment es repetís en una altra data,  els gallecs, que es presentaven al matx amb moltes baixes, només podrien alinear els deu jugadors que havien inscrit avui en l'acta.

   

  El director esportiu verd-i-negre, Jordi Martí, en declaracions a Ràdio Ciutat de Badalona, ha lamentat la situació:  “Sap greu per ells, però un partit de l’ACB no s’ha de jugar en aquestes condicions”. “Ara és cosa dels despatxos i s’ha de buscar dia i hora i a veure com quedem. I tambè què hi diu el comité de competició. Exactament ara mateix no sé què pot passar pel fet de no tenir alternativa pel marcador, tot i que tampoc m’agradaria guanyar un partit d’una altra manera  que no fos a la pista”, ha afegit Jordi Martí.  

   

  Després d’aquesta suspensió, el debut de la Penya a la lliga haurà d’esperar fins divendres vinent a l’Olímpic, on els homes de Carles Duran rebran el Morabanc Andorra (20.45h) en l’estrena a casa.