Talls, en sentit baixada, a la Carretera de Can Ruti per obres

  0

  Aquest dilluns 6 de maig a partir de les 8 hores es procedeix a tallar en sentit baixada el tram de la carretera de Can Ruti que dona accés al tanatori, comprès entre l’aparcament nord de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Residencia de Disminuïts Psíquics. Aquest tall, que s’emmarca en les actuacions de millora de la carretera de Can Ruti i el condicionament paisatgístic del seu entorn, es mantindrà permanentment (dia i nit) fins a la finalització de les obres.

  Per tal de recordar a les persones usuàries que només està habilitat el sentit pujada de la via, es delimitarà el carril de circulació amb cons i es reforçarà la senyalització vertical. La baixada des de l’hospital en direcció al nucli urbà es realitzarà per la carretera de Canyet.

  Segona fase de les obres

  Aquest tall de trànsit suposa l’inici de la segona fase de les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti. Els treballs, amb un pressupost d’1,5 milions d’euros finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es desenvoluparan fins a finals de juny en diverses fases per tal de minimitzar l’afectació al trànsit rodat i l’accés a tot el complex assistencial i sanitari.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí