Tariq Kirksay: “Han estat millors al final”

  0
  10
  13682.jpg

  26/10/2014 – L’aler nord-americà del FIATC Joventut ha reconegut la superioritat de l’Obradoiro en el tram final del duel (72-78).

   

  Tariq Kirksay ha estat el jugador de la Penya que més minuts ha disputat en la derrota soferta contra el Rio Natura Monbus. Kirksay ha fregat els 30 minuts de joc (29:28) i ha marxat del parquet de l’Olímpic amb 9 punts, 6 rebots i 2 assistències.

   

  “Hem començat bé, molt concentrats. Després ens hem deixat i ells han començat a remuntar de mica en mica. No hem acabat bé”, valorava Kirksay només finalitzat el duel contra el Rio Natura Monbus.

   

  “Amb els rebots ofensius l’Obradoiro ha tingut més possessions i això et dóna més possibilitats de guanyar”, afegia l’aler verd-i-negre. El jugador de la Penya també comentava la bona segona meitat del conjunt de Moncho Fernández.

   

  “No vull dir que ells han volgut més la victòria, però han jugat millor que nosaltres, sobretot al final”, apuntava Tariq Kirksay. Pel jugador de la Penya, la tècnica xiulada a Maldonado “no ha tingut l’efecte esperat”.

   

  “Normalment quan et xiulen una tècnica els equips reaccionen. Normalment ajuda a donar una mica més. Quan li han xiulat a Maldonado, nosaltres no hem reaccionat bé”, relatava Kirksay.

   

  Pensant ja en el pròxim partit al Palau Blaugrana, l’exterior del FIATC Joventut assegurava que l’equip ha de mantenir la mateixa dosi d’intensitat mostrada en les darreres sortides.

   

  “Hem de seguir amb la mateixa línia de treball que a Saragossa i a Madrid. Hem demostrat que som capaços. Podem guanyar. Són 40 minuts i qui jugui millor guanyarà. Totes les pistes seran complicades”, ha dit Tariq Kirksay.