Televisió i Ràdio Badalona no seguiran els blocs electorals durant la campanya del 27-S

  0
  55
  teleb.jpg

  05/09/2015 – Per primer cop, els criteris que segueixi la informació relativa a una campanya seran exclusivament periodístics.

  El consell d’administració de Badalona Comunicació, empresa pública municipal titular de Teleb i Radio Ciutat de Badalona, va aprovar ahir uns criteris de cobertura informativa de les eleccions al Parlament del 27 de setembre en el que els periodistes no hauran de seguir els blocs electorals.+

  Aquesta serà la primera vegada que els professionals de la televisió i la ràdio pública badalonines puguin informar a la ciutadania seguint uns criteris exclusivament professionals.

  El text aprovat explicita que “els serveis informatius de Badalona Comunicació faran un seguiment dels actes electorals que es celebrin a Badalona de les candidatures que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya, fent la cobertura informativa amb criteris periodístics”, el que suposa, destaquen, “un esforç suplementari per poder oferir informació de totes les candidatures que es presenten a les Eleccions”.

  El text s’ha aprovat per quasi unanimitat, amb sis vots a favor i un únic vot en contra, corresponent al conseller nomenat a proposta del PP.