Tercera posició al Cto de Catalunya de Clubs de Tardor per a la UGE Badalona

0
    34

Un total de 19 atletes entre les categories Sots 10 i Sots 16 de la UGE Badalona van pujar al pòdium de la  final del Campionat de Catalunya de Tardor.

Tomás Cuevas (S10) va ssolir el títol de Catalunya a la prova de 60m en 9.03’’. A més, també va ser sotscampió de salt de llargada amb una marca de 3.79 metres.

Aila Sans (S10) va assegurar-se la màxima distinció als 1000m amb un registre de 3:52.60’ i va pujar al tercer graó al salt d’alçada amb una marca de 1.10 metres. Ivet Mondelo va ser sotscampiona de Catalunya per partida doble, a les proves de 60m (9.64’’) i salt de llargada i 3.69 metres, respectivament.

Gerard Parra, plata S12

De la categoria Sots 12 destaca la segona plaça de Gerard Parra ak salt de llargada amb una marca de 4.16 metres. Aledis Aymerich va ser tercera en llançament de pes (7.53m).

Entre els atletes Sots 14, Aleix Zurita va ser Campió a la prova de 220 metres tanques (35.69’’) i Daniela Moreno va pujar al pòdium com a tercera classificada als 150 metres i 80 metres.

Alba Mena també va sumar el bronze a la prova de perxa amb un salt de 2.30 metres.

Entre els atletes Sots 16, Aitor Mondelo va aconseguir la plata a la prova de salt de llargada i el bronze al triple.

Sotscampionat per a Sara Velázquez als 300m (44.27’) i segona i tercera posició per a Júlia Álvarez i Paula Castaño als 300 metres tanques, respectivament.

A la mateixa prova, en Guillermo Pérez va ser bronze i Nil Burrie al llançament de disc amb un registre de 31.82 metres.

Tots els atletes de la UGE Badalona, tant els que van assolir medalla, com els que no, van ser premiats amb el trofeu de tercers classificats per clubs al Campionat de Catalunya de Tardor.