Tira aigua bullint a una companya de pis i el comdemnen a presó…10 anys després

  0
  56
  Dispositiu Grèvol Badalona 1.JPG

  10/11/2016 – L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de presó un home que va tirar aigua bullint a una companya de pis l'any 2006 a Badalona.

  L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de presó un home que va tirar aigua bullint a una companya de pis l'any 2006 a Badalona. L'acusació particular demanava quatre anys de presó i la fiscalia tres, però el tribunal n'ha fixat dos atenent les dilacions del procés, que ha trigat deu anys a jutjar-se. També han imposat una prohibició d'acostament o comunicació amb la víctima durant sis anys i 33.000 euros d'indemnització.

   

  Segons considera provat la sentència, cap a quarts de sis de la tarda de l'11 de juny del 2006, l'acusat es va discutir amb la víctima, inquilina del mateix pis on ell vivia llogant una altra habitació, i li va agafar una olla plena d'aigua bullint que era als fogons i li va llençar una part de l'aigua damunt la dona, que no va poder-ho impedir i es va ajupir de dolor, cosa que va aprofitar l'agressor per tirar-li a sobre la resta de l'aigua per l'esquena.

   

  La dona va patir cremades de segon grau superficial en el 3% de la pell, i cremades de segon grau profund i tercer grau a l'1% del cos, principalment a la cara, el coll, el tòrax, el cul i el braç dret. La dona va estar dues setmanes a l'hospital, on li van haver de fer empelts de pell, i un mes i mig de baixa en total. La jove, de 29 anys, té seqüeles estètiques al gluti, el coll, el pit, i el braç, amb cremades i cicatrius evidents i permanents.