Títol femení pel Círcol: el Júnior és campió d’Interterritorial (54-56)

  0
  DBejAIGXcAI8ACX.jpg

  04/06/2017 – Les jugadores de Juame Lleal abracen la glòria al Nou Congost de Manresa després de vèncer la Penya i el Joviat.

   

  Badalona continua acumulant èxits i reconeixements esportius en aquest tram decisiu de temporada; on tots els títols s’acaben de decidir. En categoria Interterritorial, el Júnior del Círcol ha demostrat ser el millor, copsant l’esglaó més alt d’un podi català on el Divina Seguros ho ha acabat ocupant la tercera plaça.

   

  Aquest cap de setmana se celebrava la fase final de la categoria al Nou Congost de Manresa, escenari que enfrontaria els dos conjunts badalonins classificats en una semifinal d’infart. El Círcol s’imposava a la Penya (54-51), obtenint el bitllet pel partit definitiu.

   

  Contra el Joviat, adversari de les blaves, el triomf també s’hauria de treballar al màxim. Les amfitriones començaven el matx per davant, però el Coto sabria reaccionar abans del descans per capgirar la tendència (26-31).

   

  Les blaves arribarien a gaudir d’una màxima de set punts mancant quatre minuts (45-52), però després d’una recuperació clau de Júlia Riera finalitzada en 2+1, la igualtat es tornava a presentar.

   

  El Joviat demanava temps mort perdent de cinc i havent encaixat dos punts de tir lliure. Acte seguit, les manresanes anotaven un triple perillós i a continuació el Círcol desaprofitava dos llançaments des de la línia de personal. Mancaven 17 segons i el Joviat disposava de possessió per guanyar.

   

  En el primer intent, el tir acabaria sortint-se de dins, donant-se una situació de lluita que tornava a beneficiar al bloc del Bages. La tensió creixeria fins a l’extrem, però per sort el Círcol sabria defensar bé l’última opció local per acabar aixecant el títol. El Divina, per la seva part, finalitza la final en tercer lloc gràcies a un darrer triomf sumat contra l’AB La Salle Tarragona (52-59).