Toca tornar a guanyar

    0
    Previa.JPG

    22/09/2017 – El futbol torna aquest diumenge a l'Estadi amb un partit entre el CF Badalona i el Deportivo Aragón, que començarà a les 19 hores i que pot apropar l'equip escapulat a la zona alta de la taula.

    El futbol torna aquest diumenge a l'Estadi amb un partit entre el CF Badalona i el Deportivo Aragón, que començarà a les 19 hores i que pot apropar l'equip escapulat a la zona alta de la taula. Després de superar amb bona nota un primer tram del calendari, on ha trobat rivals tan complicats com el Lleida, l'Elx, el Sabadell i l'Hércules, el Badalona, que té sis punts i es troba a quatre de la zona de play-off, rebrà un equip que ocupa la penúltima posició de la taula amb tres punts, producte de tres empats.

    El filial del Real Saragossa no ha guanyat encara cap partit però serà, ben segur, un ós dur de rosegar: va sortir viu dels camps del Lleida i l'Olot i, la setmana passada, no es va deixar guanyar pel Sabadell, a casa. Entrenats per César Laínez, els joves jugadors del conjunt aragonès posaran a prova la fermesa de l'equip de Manolo González, que no podrà comptar amb Juanjo Ciércoles, una peça clau en el mig del camp, perquè va veure la cinquena targeta groga dissabte passat. Per contra, Miquel Robusté i Néstor Querol, dos futbolistes cridats a ser molt importants aquesta temporada, estaran a disposició del seu entrenador. De fet, van ser convocats per al partit contra l'Hércules i Querol, fins i tot, va disputar uns minuts. Pel que fa a Rubén Sánchez, podrà saltar a la gespa protegint la part de la cara que es va lesionar al Rico Pérez, en una topada que va forçar la seva substitució. L'àrbitre balear Pedro Sureda Cuenca xiularà el partit.