Tomic, líder de les estadístiques; Feliz, el jugador que més creix

  0

  Amb la lliga regular de la Lliga Endesa finalitzada, es comencen a comparar les estadístiques del Joventut i classificar quins jugadors han tingut millors registres i millor regularitat durant els 34 partits de la temporada.

  Sense cap mena de sorpresa, Ante Tomic ha estat el líder verd-i-negre amb millors xifres a pràcticament totes les caselles. Un jugador determinant i que torna a liderar la Penya en la seva segona temporada a Badalona.

  El pivot croat acumula una mitjana de 13,8 punts, 6,3 rebots i 18,6 de valoració. Líder destacat sota cistella. Amb 11,6 de valoració s’apropa Pau Ribas, qui ha anat de menys a més i és el jugador amb millor % de tir exterior(46,3%) i millor encert des de la línia de tir lliure (92%). Amb 3,2 assistències, és el segon millor repartidor, després de Guillem Vives, amb 3,5 per partit.

  El millor jugador jove de la temporada, Joel Parra, lidera les estadístiques de pilotes recuperades (0,9 per partit) i és el cinquè amb millor mitjana de punts (8,7) i valoració (10,2).

  Andrés Feliz, qui més creix

  Entre els jugadors més ‘in crescendo’ del curs hi ha un nom propi: Andrés Feliz. El base dominicà va tancar la primera volta amb una mitjana de 4 punts si 0,8 assistències de mitjana als 16 partits disputats.

  Amb les mateixes jornades al segon equador del curs, Feliz ha arribat als 9,7 punts per partit i 2,5 assistències.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí