Toni Madrid, destituït a la banqueta del Joventut Femení

  0
  32
  DOsc355W4AAb5cS.jpg
  Amb la mateixa sorpresa en què ens vam trobar al centre parroquial, amb la destitució de Sergi Vives, ens hem trobat a La Plana amb l’adéu de Toni Madrid a la banqueta del Joventut Femení.
  “La destitució de Toni Madrid no es correspon a un motiu esportiu sinó més aviat de presa de decisions. El club actuava per un camí i ell anava per un altre. Cada equip té els seus objectius a la pista però la línia d’actuació no la respectava”, justifica Javier  Villanueva. 
  “Quan el club té una normativa és la mateixa per tots els entrenadors. Hem tingut diverses converses amb ell, no l’hem destituït sense previ avís. No és una qüestió esportiva”, assegura el conseller verd-i-negre i responsable del Joventut Femení. 
  Aquesta determinació coincideix amb la millor ratxa del primer equip. El Femení A acumula cinc victòries seguides i es troba a les portes de les posicions de promoció d’ascens a Copa Catalunya. “No crec que aquesta decisió pugui alterar la dinàmica d’equip. L’objectiu és recuperar la categoria de Copa Catalunya. Agraeixo la feina que ha fet [Toni Madrid] perquè era bona”, sentencia Villanueva.
  A partir d’ara, Xavi Duatis serà el nou tècnic de l’equip, qui tornarà a una banqueta verd-i-negre. Anteriorment, va dirigir equips del Sant Andreu Natzaret i el Bàsquet Neus colomenc. Duatis ja ha mantingut contacte amb el seu nou vestidor i bona part de les jugadores ja el coneixen. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí