Toni Parra i una retirada agredolça però necessària

  0
  Arxiu

  Penjar les botes mai és una decisió fàcil. I molt menys fer-ho en una temporada molt especial i, segurament, contra allò que et tu voldries fer. Però és un pas necessari i s’ha de fer. Toni Parra (Badalona, 1989) ha hagut de fer aquest pas endavant en la temporada més il·lusionant de l’equip del seu barri i del seu cor: la Unificació Llefià.

  17 temporades a la ‘Llefi‘ és una dada més que vàlida que demostra allò que representa el conjunt vermell per a Toni Parra. Malauradament, aquesta no és una temporada gens senzilla o normal i amb 31 anys ha hagut de prendre aquesta difícil decisió i fer un pas al costat. “Llefià és la meva casa i el meu club. Tots els meus records a curt i llarg termini tenen qualsevol vincle amb la Llefi. Des d’Infantil porto al club” i he viscut tres ascensos, assegura emocionat.

  La retirada de Parra al primer equip té una relació molt estreta amb l’actual situació de pandèmia que estem vivint. “Tinc una filla petita i tampoc puc arriscar-me laboralment perquè sinó aquesta situació de pandèmia tampoc ajudaria. No ha estat una decisió fàcil però crec que és una decisió encertada. M’hauria agradat tenir una retirada a la gespa però no ha pogut ser”, afegeix.

  “Parra és un jugador amb rellevància dins el camp i al vestidor. És una trajectòria pràcticament excel·lent”, el defineix l’entrenador de l’equip, Jordi Souto.

  Parra seguirà vinculat amb el club en la seva faceta de míster al futbol base.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí