Torna el monòleg ‘Lo comido x lo reído’ per recaptar aliments

  0
  106
  Badalona. Llefià. Teatre Blas infante. Pati de butaques i façana de l'equipament cultural. Teatre completament remodelat. Arts escèniques.

  Com cada any, per aquestes dates de l’hivern, el Teatre Blas Infante acull el certamen solidari ‘Lo comido x lo reído’. Enguany, que arriba a la setena edició, se celebrarà el pròxim divendres 25 de gener, a les 20.30 hores.

  Es tracta d’un festival ple de monòlegs solidaris que va començar a organitzar la humorista badalonina Pepi Labrador i que actualment s’ha convertit en un clàssic de la cultura solidària a Badalona.

  En aquesta nova edició podrem veure una funció que congrega a diferents monòlegs reconeguts i que s’allargarà més de dues hores. Un any més el mestre de cerimònies serà Gabriel Córdoba, que estarà acompanyat de Jordi Merca, Rony Dani, Rony, Dani Luna, Lagi, Sitofonk i la pròpia Pepi Labrador.

  Pel que fa a les entrades tenen un preu de 8 euros, que es poden adquirir als establiments Xurreria Rodriguez, Perruqueria Yolanda Cuesta i Modes Kevin, del Centre Comercial del Passeig de La Salut. A més, es demana a totes els assistents l’aportació d’un quilo d’aliments no peribles, que es destinaran a l’Associacio Amics del Gorg Mar, mentre que la recaptació econìnica anirà al Banc d’Aliments de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí