Tornen a la cua (63-70)

0
    26

27/03/2016 – El CB Prat Joventut desaprofita un gran segon quart contra el San Pablo Inmobiliaria i encaixa una derrota que pot suposar la seva ‘mort’ en la categoria.

En els moments crucials de la temporada, el CB Prat Joventut no està sabent definir amb encert. El vinculat de la Penya necessitava aprofitar la derrota de l’Actel Força Lleida (9/18) per igualar el balanç dels de Joaquín Prado, club que ara mateix marca la salvació a la LEB Or.

Els potablaves rebien el San Pablo Inmobiliaria al Joan Busquets, bloc que deixaria gairebé certificada la seva classificació pel play-off d’ascens a terres catalanes. La formació de l’excapità pratenc Roger Vilanova seria mereixedora de la victòria, després de guanyar tres dels quatre parcials del matx.

El Prat encetaria el duel de la pitjor forma possible (6-15), completant deu minuts inicials amb un preocupant 2/21 en tirs de camp. Fent un bon ús de les faltes i explotant la mobilitat interior d’Iriarte, la plantilla de Roberto Sánchez podria reaccionar abans del descans, capgirant el marcador gràcies a una cistella del jugador balear (21-20).

Un cop completada la reacció, el Prat continuaria imposant la seva defensa, arribant a gaudir d’un avantatge de vuit punts (32-24) que es veuria retallat al descans (33-27).

Després del 27 a 12 aconseguit durant el segon parcial, semblava que el vinculat del FIATC Joventut havia trobat la línia de joc adient per tal de vèncer, però una zona plantejada pel CB Miraflores tallaria totes les sensacions ofensives potablaves. L’aixeta dels punts potablava quedaria tancada i jugant al ritme de Peciukevicius els visitants serien capaços de capgirar la situació (43-47).

El Prat viuria un moment crític amb el 48 a 56 que Forcada i Sans s’encarregarien de solucionar (54-56), però en els darrers quatre minuts totes les opcions quedarien esgotades. Els potablaves mai disposarien de possessió per empatar i acabarien acusant el seu mal dia des de la llarga distància (6/33).

Mancant tres jornades pel final de la lliga, el vinculat del FIATC Joventut està gairebé obligat a guanyar-ho tot si vol salvar-se. Avui calia sumar un triomf per situar-se molt a prop de l’Actel, però en comptes d’això l’equip s’ha precipitat una mica més cap a l’avisme. El Prat torna a ser cuer.

Fitxa tècnica

CB Prat Joventut (63) Martí (-), Costa (2), Ros (8), Forcada (16), Óscar Amo (7), Iriarte (14), Coego (4), Nikolic (-), Sans (10) i Homs (2).

San Pablo Inmobiliaria (70): Poscic (6), Huertas (10), Vilanova (2), Anton Maresch (10), Vega (4), Sinica (3), Peciukevicius (12), Toncinic (10), Martínez (6) i Fornas (7).

Parcials: 6-15 / 27-12 / 10-20 / 20-23

Rebots: Martí (6) / Poscic, Toncinic i Martínez (9)

Assistències: Ros i Forcada (3) / Peciukevicius (3)

Incidències: partit corresponent a la 27ª jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Joan Busquets.