Treballada i contundent victòria del Rugby Club Badalona davant el Navata

0
    30

24/10/2016 – Els Taurons tanquen una tercera jornada amb un resultat de 12 a 58.

Els taurons de Badalona van tancar la tercera jornada de la lliga classificatòria de Rugby, amb una amplia, però treballada, victòria davant l’equip de rugbi empordanès del Navata Matcarrelatge. En un camp en perfectes condicions pel joc d’aquest esport, gràcies a les precipitacions dels darrers dies, els badalonins van continuar demostrant que han treballat de valent aquesta setmana i que havien preparat a consciència aquest partit contra l’equip de l’Empordà.

El Badalona Rugby Club va demostrar, en tot moment, un gran ordre i una gran disciplina tàctica que de mica en mica li va acabar donant resultats. Malgrat això, els badalonins van començar a anar a remolc en el marcador. El Navata va ser el primer a anotar punts amb un assaig i la seva transformació.

Als 15 minuts de partit el resultat era ja d’un empat a 12 a 12. A poc a poc, els Taurons de Badalona van anar imposant el seu joc de rapidesa en els moviments de la pilota, però amb molta pressió estava en mans del Navata.

El resultat al final de la primera part va acabar amb un 12 a 28 a favor dels badalonins. El marcador ja mostrava la tendència que havia agafat el partit. Els de Navata jugaven de davanters i el Badalona responia amb atacs elèctrics a la mà de la seva línia de tres quarts.

Al final del partit, el resultat parlava per si sol amb un contundent 12-58. El Rugby Club Badalona continua la seva feina i el plantejament del seu equip tècnic és el de poder jugar aquesta temporada en la segona divisió de rugbi català. Ara vindrà la feina de preparació, una jornada de descans i el pròxim enfrontament dels Taurons serà contra el difícil complicat rival del GEIEG de Girona.