Treballadors de Can Ruti demanen la dimissió de la direcció del centre

  0
  canruti.JPG

  09/03/2013 – La Generalitat vol suprimir una paga extra més i augmentar la jornada laboral; el comitè d'empresa protesta a les portes de la Direcció cada dimarts i divendres.

  La situació està cada cop més crispada entre els treballadors de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Després de moltes retallades i protestes en el món de la sanitat durant els darrers dos anys, la tensió ha tornar a augmentar ara. La Generalitat vol suprimir una paga més del salari dels treballadors i augmentar la jornada laboral, i des del comitè d’empresa de Can Ruti s’ha dit ‘prou’.

   

  Cada dimarts i divendres, la junta de personal es concentra al hall del centre i protesta davant la Direcció per posar de manifest que ja no poden més. A més, el col·lectiu ha engegat una recollida de firmes entre tota la plantilla per demanar la dimissió dels actuals responsables de l’hospital. Fonts del comité d’empresa expliquen que no hi ha diàleg ni acords sobre la mesa de negociació sectorial i que això pot acabar malament.

   

  La direcció de l’hospital explica que no influir en les ordres que arriben des de la Generalitat i que encara estan a l’espera de rebre el pressupost d’enguany. No obstant, indiquen que tenen intenció de consensuar amb el professionals i treballadors de Can Ruti les gestions d’aquest 2013, com s’ha fet en anys anteriors.