Treballs de manteniment del clavegueram al carrer Cuba de Sant Crist de Can Cabanyes

  0
  IMG_20181213_181707.jpg

  A partir del proper dilluns 17 i fins divendres dia 21, L’Ajuntament de Badalona realitzarà uns treballs de manteniment del clavegueram al carrer Cuba, del barri de Sant Crist de Can Cabanyes, des del carrer de la Selva fins al carrer de l’Abat Ecarré.

  Els treballs consistiran en la col·locació a l’interior de la canonada existent d’una mànega continua de fibra de vidre i polièster que s’infla, un cop introduïda, amb aire a pressió i que, posteriorment, s’adhereix a l’interior de la canonada mitjançant un sistema de curat de resina a través d’un tren de radiació ultraviolat.

  Es tracta d’una tècnica innovadora que assegura la impermeabilitat sense necessitat de destruir la canonada ja existent, permetent l’estalvi del 50% en el cost de l’obra, a més de reduir les molèsties que pugui ocasionar als veïns.

  Durant la realització d’aquestes obres no es podrà estacionar en ambdós costats del tram afectat del carrer Cuba, patint talls puntuals de circulació entre les 8 i les 19 hores. L’accés als aparcaments privats i als tallers no es veuran afectats

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí