Tres homes són detinguts en una baralla multitudinària a Montigalà

  0

  14/08/2012 – Guàrdia Urbana de Badalona, policia de Santa Coloma i Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir en uns aldarulls causats per una vintena de persones; tres homes van ser ferits per arma blanca.

  La Guàrdia Urbana de Badalona, juntament amb la policia local de Santa Coloma de Gramenet i els Mossos d'Esquadra, va intervenir, la nit de dissabte, en una baralla a la via pública on hi van haver tres ferits lleus, d’origen equatorià. L'actuació policial va acabar amb tres detinguts, també equatorians, a Santa Coloma de Gramenet per part del cos dels Mossos d'Esquadra. 

   

  Els fets van ocórrer a les 23.30 hores de dissabte, 11 d'agost, al carrer de la Gran Bretanya, en la seva intersecció amb el carrer de Gènova, entre els barris de Montigalà i Puigfred, quan la Guàrdia Urbana de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet i els Mossos d'Esquadra van haver d'actuar en els aldarulls violents on hi participaven una vintena de persones. Els agents van trobar tres persones ferides per arma blanca que van traslladar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. 

   

  Segons testimonis presencials, la baralla es va iniciar quan una quinzena de joves, amb la cara tapada i vestits amb roba fosca, van agredir amb pals, pedres i armes blanques a un altre grup de joves que es trobaven en un descampat prop de la zona annexa al poliesportiu que hi ha en aquest indret.

   

  Els detinguts van ser portats a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra per tal que s'iniciessin les diligències judicials pertinents.