Tres punts imprescindibles contra un rival directe

0
    35

El Badalona no es pot permetre res més que guanyar, aquest diumenge, a les 17 hores, si no vol veure frenada de manera important la bona marxa que ha exhibit les últimes jornades, coincidint amb el retorn de Manolo González. I és que dissabte passat, amb la derrota a Ejea de los Caballeros, l’equip escapulat va fer un pas enrera i ara es troba, tot i que encara en l’avant penúltima posició, a només un punt del cuer, que és l’Oriola, i del penúltim, que és el Prat. Precisament el conjunt pota blava serà l’equip que rebrà aquest diumenge, en un duel en què els tres punts són imprescindibles per als escapulats. Cal anar amb compte perquè els del Baix Llobregat han sumat set dels vuit punts que acumulen en els partits que han disputat fora de casa: una victòria, contra el Mestalla (1-2); quatre empats, contra l’Oriola (1-1), el Barça B (2-2), l’Ebro (1-1) i l’Olot (0-0); i una sola derrota, contra el Lleida (2-0) és el balanç que presenten lluny del Sagnier. Per altra banda, un dels problemes que el Badalona ha de mirar de solucionar amb més urgència és la seva manca de gol, com ho demostra el fet que és l’equip menys golejador de la lliga, amb només vuit gols marcats en 13 partits, en set dels quals no ha vist porta. Ho reconeixia el mateix Manolo González, després de la derrota contra l’Ejea, dissabte passat: “Estem encaixant menys gols que abans que jo arribés, però és innegable que ens falta poder golejador.” Diumenge, davant de l’afició, toca tornar al bon camí.