Tres punts més, un rival menys

0
    32
    IMG_3856.JPG

12/03/2017- Important, i clara, victòria del Badalona a l'estadi, davant el Balears, que deixa l'equip escapulat tercer a la classificació i allunya de manera gairebé definitiva als de Son Malferit de la lluita pel play off . Gerard Oliva, Víctor García i Bruno Vinicus signen els tres gols dels badalonins.

Un gol en l'inici del partit, un altre al començament de la segona part i un tercer quan el rival estava pressionant més per a tornar a empatar. Així va aconseguir el Badalona la seva victòria davant l'Atlètic Balears. Un altre triomf important que consolida el conjunt de Manolo González al capdamunt de la classificació. En paraules del tècnic gallec, ara toca mirar més el Barça B i l'Alcoià que no pas els equips que persegueixen el Badalona.

Gerard Oliva, rematant de cap una centrada de Moha, va obrir el marcador en la primera oportunitat escapulada, al cap de 4 minuts. Abans que es complís el primer quart d'hora, però, el Balears va empatar en una acció en què Malik va pentinar una falta botada sobre l'àrea de Morales i va deixar sol Luciano Becchio, que no va perdonar.

El partit va ser força equilibrat en l'última mitja hora de la primera part. Just després del descans, però, una acció de Víctor García va tornar a avançar el Bada. El jove dorsal 11 va entrar a l'àrea visitant des de l'esquerra i va batre per baix a Aulestia. Faltava molt partit, però no hi havia millor manera d'encarar-lo que tornant a tenir avantatge.

El Balears va posar tota la carn a la graella i es va aproximar a l'àrea escapulada, però no va generar ocasions clares, exceptuant un xut al travesser de Fullana després d'un lliure indirecte a dins de l'àrea per una cessió a Morales. El cas és que el Badalona va trobar espais per jugar al contracop i d'això se'n va aprofitar per signar el 3-1 definitiu a manca de poc més de deu minuts per al xiulet final: Oliva va conduir l'acció, per l'esquerra de l'atac, es va plantar sol davant Aulestia i va creuar massa el seu xut, però Bruno Vinicius va recollir la pilota per marcar, a portar buida, en el segon pal.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales, Fran Grima, Aleix Coch, Moyano, Víctor García; Indiano, Sergio Maestre; Iván Guzmán (58' 14. Musa), Sandro (71' Toni Lao), Moha (77' 18. Bruno Vinicius); Gerard Oliva.

Atlètic Balears: Aulestia; Joan Vich, Vallori, Manu, Esteban; David Prieto (74' 16. Marcel), Malik; Fullana; Xisco, Luciano Becchio i Jurado.

Gols: 1-0, Oliva (4'); 1-1, Luciano Becchio (14'); 2-1 Víctor García (46'); 3-1, Bruno Vinicius (78').

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (comitè canari) va amonestar amb targeta groga a Sandro i Àlex Coch, del Badalona, i a Esteban, Vich, Vallori, Becchio i Fullana, del Balears.