Tret de sortida a la temporada de cross de la UGE Badalona

  0
  UGE Badalona

  Els atletes de la UGE Badalona han encetat la temporada de Cros amb una gran participació al 22è Cros de Santa Susanna. Hi va haver una molt bona representació individual per part dels atletes de totes les edats.

  De la categoria Sots 8 destaca en Kilian Paz, qui va aconseguir la segona posició. Entre els atletes de la categoria Sots 14, Llibert Monje i Ylenia Monje van finalitzar en quarta posició, i dels sots 16, en Gael Muñoz va arribar també el quart de la seva categoria.

  Pel que fa als atletes Sots 18, l’Hugo Habas va aconseguir la primera posició i en Max Conesa va pujar al podi com a sotscampió. D’altra banda, l’atleta Marco Crescenti també va sumar la segona posició de la seva categoria.

  A més, cal remarcar la àmplia participació dels atletes de la categoria màster, els quals pertanyen al grup de mig-fons i fons del club. Entre ells, mereixen menció especial les tres atletes de categoria femenina Esther Pascual, Julia Medina i Lenka Vrankova, que van finalitzar la seva participació al cros en sisena, novena i desena posició respectivament.

  Amb aquests grans resultats es mostra el bon estat dels atletes de la UGE i l’esforç que estan dedicant a les primeres competicions de la temporada. |Marta Guirao (UGE Badalona)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí