Trobades per plantejar una moció de censura a Dolors Sabater

  0
  50
  Reunió PP_Ciutadans.jpg

  El PSC de Badalona ha proposat al Partit Popular la creació d'una comissió tècnica que elabori un projecte de "Pla de xoc" per la ciutat. La comissió, fora de l’àmbit institucional, haurà de "plantejar un document de bases seriós de les mesures que la ciutat necessita i que serveixi de punt de partida per possibilitar un Govern interí que suposi un gir de 180º a la situació actual en què es troba el nostre municipi". En paraules d’Àlex Pastor: “No ens agradaria que les discussions per la “cadira” i els personalismes malbaratessin l’opció de canvi que una gran part de la ciutadania ens reclama i que els Socialistes volem dur a terme. Per aquest motiu proposem que aquesta comissió es reuneixi amb la major brevetat, i la puguem obrir als diferents grups i agents que aposten pel canvi”. En aquest sentit, Àlex Pastor ha emplaçat a Xavier Garcia Albiol a trobar-se una vegada els treballs de la comissió tècnica estiguin més avançats, de manera que es puguin tancar els acords respecte al “què”, mentre que el “qui” no suposi una dificultat en el diàleg. “Seria una llàstima que mantinguéssim una reunió que podria resultar definitiva si les postures sobre qui encapçala no trobessin un punt d’acord quan tenim marge per trobar consens en què farem i per què ho farem. Els veïns i veïnes de Badalona no ho entendrien” ha afegit Pastor.

  Per altra banda, els populars lamenten que el PSC encara no hagi contestat a la petició de reunió que el PP va fer el passat dilluns i que "només es dediqui a fer declaracions públiques que no respecten la voluntat de la majoria de veïns expressada a les urnes". Xavier García Albiol considera que «Badalona té l’oportunitat de posar fi a un govern que només s’ha dedicat a promocionar el procés independentista i tornar a tenir un Alcalde que es preocupi i ocupi dels problemes reals dels veïns»

  Amb qui sí que s'ha reunit és amb Juan Miguel López, regidor de Ciutadans. «Els dos partits coincidim en què Badalona necessita un canvi de govern de forma urgent perquè porta tres anys governada per una alcaldessa que només s’ha dedicat a promocionar el procés independentista», assegura l’ex Alcalde, Xavier García Albiol.