TUSGSAL col·labora amb Creu Roja per garantir l’alimentació de 50 adolescents

  0
  113
  aliments.JPG

  24/03/2015 – L’empresa de transports farà una aportació econòmica a la institució social amb la que s’impulsarà la distribució de targetes precarregades per a facilitar una alimentació adient als joves durant els períodes no lectius.

  La Creu Roja i TUSGSAL han arribat a un acord de col·laboració per garantir l’alimentació d’una cinquantena d’alumnes de secundària de diferents instituts del Barcelonès Nord i el Maresme. L’empresa de transports farà una aportació econòmica a la institució social amb la que s’impulsarà la distribució de targetes precarregades per a facilitar una alimentació adient als joves durant els períodes no lectius.

   

  La Creu Roja ha decidit posar en marxa el projecte després de detectar que hi havia infants que rebien beques de menjador escolar durant l’educació primària que, en passar a la secundària, seguien necessitant aquest recurs de suport. En el cas de secundària, la majoria d’alumnes realitzen horari intensiu i, per tant, no van al menjador escolar. Així, enlloc d’ajudar a pagar la quota del menjador, la Creu Roja distribueix targetes amb 40€ al mes (el 75% de la despesa de dinar d’un adolescent segons l’Agència de Salut Pública de Catalunya) a les famílies dels joves identificats per tal que puguin fer compra d’aliments frescos a comerços de proximitat.

   

  Recollida de taps per a projectes socials

   

  TUSGSAL també inicia aquests dies la col·laboració amb Amics d’en Biel, una entitat solidària que recull taps amb l’objectiu de recaptar fons per a diferents projectes socials relacionats amb nens i nenes amb discapacitats físiques, psíquiques o malalties degeneratives. Fa temps que l’associació es troba present a Badalona a través de diferents negocis i institucions i, des de fa alguns mesos, també col·labora amb Engestur, l’empresa municipal que ha posat en contacte els seus responsables amb TUSGSAL. D’ara en endavant, Amics d’en Biel també recollirà taps a les instal·lacions de la societat badalonina entre els treballadors, familiars i amics.