Llefià i Lloreda segueixen encallats

0
    28

23/03/2015 – Els dos conjunts badalonins del grup II de Segona Catalana no passen de l’empat contra l’Olímpic Can Fatjó i el Catalònia.

La trajectòria esportiva del Llefià i del Lloreda no passa pel seu millor moment del curs. Els primers, encara amb un duel pendent, acumulen tres jornades consecutives sense guanyar, mentre que els segons fa set partits que no coneixen la victòria.

La Unificació Llefià va viure un partit d’alts i baixos contra l’Olímpic Can Fatjó (1-1). Els badalonins alternarien fases de domini amb minuts de descontrol, fet que va donar opcions als rubinencs. Després d’un xut al pal d’Adri Hernández, Rubén Ruiz avançaria al conjunt de Juan Moscoso (9’).

Encaixar un gol en els primers minuts del duel obligaria al Llefià a treballar de valent. L’Olímpic, còmode en camp propi i esperant el contraatac, li posaria les coses molt difícils a l’equip de Jordi Souto. Per sort, una bona acció per banda de Casillas serviria perquè Aitor Pérez fes l’empat arribant des de segona línia (44’).

El Llefià va poder capgirar el marcador només començar el segon temps, però els darrers 15 minuts del xoc serien del Can Fatjó. Ruy Gama inclús va fregar el gol del triomf visitant en una clara ocasió que la Unificació va salvar sota els pals. Amb encara un duel pendent, els badalonins segueixen cinquens (41) a set punts del play-off d’ascens.

El Lloreda, per la seva part, tampoc va poder tancar el cap de setmana amb un bon resultat. El Catalònia va esgarrapar un empat al Municipal de Lloreda (0-0), marcador que no satisfà als badalonins.

L’equip de Rubén Castillo segueix situat en vuitè lloc amb 33 punts, sis per sobre de la zona de descens. Ja són set jornades sense guanyar i els adversaris de la part baixa es comencen a acostar perillosament.

Continua la crisi

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà va allargar una setmana més la seva particular crisi de resultats. Els badalonins han entrat en una dinàmica més que preocupant, sumant només un punt dels últims 15 en joc.

Ben entrada la primera part, les coses se li van complicar moltíssim al Bufalà. Just després de 0 a 1 marcat per Adrián Zan (34’), el mateix jugador de l’Empenta era l’encarregat de transformar un penal que acabaria amb Campaña expulsat (39’).

Jugant tota la segona part amb deu homes, el Bufalà encara va ser capaç de treure les forces suficients per empatar, gràcies a les dianes de Tomás Domínguez (45’) i Carlos Rosas (65’). Finalment, però, l’Empenta mataria el partit amb el 2 a 3 de Carles Sánchez.

El passat cap de setmana, el Bufalà va tornar a caure, en aquesta ocasió a casa contra l’Empenta AE (2-3). Després d’aquesta nova derrota, els vermells baixen fins al desè lloc, amb 39 punts, i es queden en terreny de ningú.

L’Àguila vola

Al grup VI de Quarta Catalana, el gran protagonista de la jornada va ser la UD Àguila. El conjunt verd-i-blanc va donar un cop d’efecte al campionat emportant-se el derbi contra el Pere Gol (3-1).

José Antonio, anotant el 0 a 1 (59’) i marcant un penal poc després (68’) va començar a decantar el duel a favor dels locals. Tot i la pena màxima que Dani Velasco va convertir en el 2 a 1 (88’), els de Can Cabanyes van saber sentenciar per mitjà de Gerard Muñoz (90’), en uns darrers minuts de bogeria.

Guanyar el derbi suposa per l’Àguila una enorme injecció de moral. L’equip de Jorge Rincón torna a aixecar el vol i a creure en les seves opcions d’ascens. Després de derrotar al Pere Gol (41), tercer classificat, els verd-i-blancs són quarts a només tres punts del play-off (39).

En darrer terme, també al grup VI de Quarta Catalana, el Badalona Sud va aconseguir puntuar al camp del Cabrera B (1-1) i segueix penúltim amb vuit punts.