Últim quart fatídic per l’Arenys Joventut (81-69)

0
    44

12/10/2015 – El vinculat d’EBA del FIATC Joventut encaixa la segona derrota consecutiva a la pista del JAC Sants, després de dominar el marcador durant tres quarts.

30 minuts bons no van ser suficients per marxar del Pavelló de l’Espanya Industrial amb un triomf. L’Arenys Joventut tancaria el cap de setmana perdent una gran oportunitat per aconseguir la segona victòria del curs, després d’enfonsar-se completament en l’últim quart contra el JAC.

L’equip de César Saura oferiria una bona versió durant l’inici del matx (17-22), amb Terrence Bieshaar i Marc Bauzà fent mal per dins. El JAC podria aturar l’hemorràgia durant el segon acte (37-39), tot i tornar a fer un pas enrere a la represa (52-57).

En el parcial decisiu, l’Arenys, que havia dominat els primers 30 minuts del duel, passaria de controlar el ritme a perdre totalment els nervis. Els triples locals començarien a arribar (10/24), amb Marc Pagès (23 punts) i Adrià Vázquez (14) especialment encertats.

De tenir el partit allà on volia, l’Arenys Joventut veuria com el rival aconseguia remuntar el marcador de forma increïble. Encaixant un parcial de 29 a 12 i acumulant diverses pèrdues i pocs tirs ben seleccionats,  els verds es quedarien sense premi (81-69).

El gran partit de Terrence Bieshaar (17 punts, 5 rebots i 17 de valoració) no seria suficient per marxar de l’Espanya Industrial amb la victòria. Marc Bauzà aconseguiria anotar 12 punts i capturar 4 rebots.

Després de caure contra el JAC Sants, l’Arenys és sisè al grup C-A de la Lliga EBA (1/2). El pròxim diumenge, el vinculat de la Penya necessita vèncer el Salt per esvair dubtes (18h).