Últim tren a la Copa del Rei

  0
  41
  1314_JOV_SEV (12).jpg

  24/01/2014
  El vestidor es treu la pressió tot i que no amaga l'il·lusió d'aquesta última oportunitat

  El FIATC Joventut encara té opcions de ser a la Copa del Rei. Les opcions dels verd-i-negres de ser-hi però, passen inexorablement per una victòria a la pista del València.

  Enguany el conjunt taronja està realitzant una temporada sensacional. A l'Eurocup lidera el seu grup mentre que a la lliga ACB és 2n i només ha cedit contra el Barça i el Madrid.
  Aquestes dades fan que l'empresa sigui molt difícil, però cal recordar que el FIATC Joventut ha competit fins els últims minuts 15 dels 16 partits que ha jugat.

  Al vestidor, amb Maldonado al capdavant, s'és molt conscient de que el miracle és difícil i s'agafen al discurs de plantejar el partit independenment de la classificació, com han fet durant tota la temporada.
  El propi Maldonado va reconèixer després del partit contra el Cajasol que l'equip havia jugat "tensionat" per la importància del matx, i per això ha difós el discurs de que la lliga és molt llarga i ara el que cal és aixecar-se i corregir els errors de l'últim dia.

  Els joves del vestidor però, volen seguir somniant. Tot i que s'han empapat bé del discurs de l'entrenador i coincideixen en apuntar que sinó es classifiquen per la Copa encara quedarà molt, s'alimenten amb l'il·lusió.
  Per això Llovet s'ha resignat a llençar la tovallola: "no podem anar allà pensant que és impossible". En la mateixa línia s'ha expressat Vives, que creu que "no hem de perdre la il·lusió de ser-hi".

  Tots plegats han coincidit en destacar que allò que fa diferent al València és la seva intensitat. "Són un equip molt físic, que juga amb molt de contacte i no et deixa respirar", apuntava Maldonado. "Allà vam patir la derrot més contundent de l'any passat", ha recordat. El partit s'haurà de veure per Orange Arena.