Un altre cop Son Malferit

  0
  PREVIA.jpg

  04/12/2015 – Aquest diumenge, a les dotze del migdia, el Badalona repetirà l'enfrontament de dimecres passat contra l'Atlètic Balears al camp de Son Malferit. Després de l'empat a zero de la copa Federació, l'equip de Manolo González tornarà a jugar a casa dels illencs, que tindràn a la banqueta per primer cop a l'alemany Christian Ziege.

   

  Aquest diumenge, a les dotze del migdia, el Badalona repetirà l'enfrontament de dimecres passat contra l'Atlètic Balears al camp de Son Malferit. Després de l'empat a zero de la copa Federació, l'equip de Manolo González tornarà a jugar a casa dels illencs, que tindràn a la banqueta per primer cop a l'alemany Christian Ziege.

  El que fou futbolista internacional per Alemanya, i campió d'Europa el 1996, va seguir des de la graderia el duel intersetmanal entre el seu equip i el Badalona, un dia abans de dirigir el primer entrenament. Ziege ha substituit l'argentí Gustavo Siviero, destituït per manca de sintonía amb la directiva. I és que el grau d'exigència a l'Atlètic Balears és màxim. "Estan fets per ser campions", considera Manolo González, en declaracions a aquest diari. El tècnic escapulat destaca que els blanc-i-blaus són forts físicament i, alhora, tenen molta qualitat. A més, González assenyala la dificultat de jugar contra un equip que estrena entrenador: "Serà el primer partit de Ziege i sortiràn encara més forts." Les dimensions de Son Malferit, similars a les de Montigalà, no suposaran, segons el tècnic gallec, un avantatge per als seus jugadors. Manolo González no creu, per altre banda, que el partit de dimecres s'assembli al de diumenge. "Ells seràn més forts, tenen molt nivell", assegura.

  A més de Morales, encara lesionat, els jugadors que no van jugar el partit de copa RFEF per molèsties -Perona, Ibón, Olmeda, Akrong i Maestre- són dubte. En el Balears no podrà jugar, per sanció, Francesc Fullana. Xiularà el tinerfeny Alexander González González.