Un altre pas de gegant

  0
  Penya Burgos.jpg

  20/04/2018 – Després d’apallissar el Bilbao, la Penya viatja a Burgos per afrontar un nou examen vital per a la seva supervivència (diumenge 12.30h). 

  20/04/2018 – Un altre dels partits marcats en vermell en el calendari. Després d’apallissar el Bilbao, la Penya viatja a Burgos per afrontar un nou examen vital per a la seva supervivència. Ho farà acompanyada d’un bon gruix d’aficionats que han omplert un autocar i amb l’objectiu de fer un altre pas, de gegant, cap a la salvació. Els verd-i-negres, però, no ho tindran pas gens fàcil, davant d’un Burgos que arriba també amb les piles ben carregades.
  Els castellans encadenen quatre victòries seguides, la seva millor ratxa del curs, i respiren molt més tranquils amb un bon coixí de tres victòries respecte del descens. La Penya, per contra, segueix en zona de perill tot i les tres victòries en els darrers quatre partits. 
  Obradoiro, Fuenlabrada, Andorra i Betis han estat les darreres víctimes de l’equip de Diego Epifanio, que a la primera volta, a l’Olímpic, ja va donar un disgust (81-88). Una derrota encara amb Ocampo a la banqueta que va fer molt mal. Ara, però, la situació és ben diferent i els de Carles Duran buscaran rescabalar-se d’aquell sotrac. Per fer-ho hauran d’intentar desactivar algunes de les peces clau del San Pablo, començant per un Deon Thompson que està marcant diferències (12,2 punts, 7 rebots i 16,3 de valoració).