Un any més a Primera

0
    27

11/4/2016.- El Natzaret aconsegueix la permanència gràcies a la defensa de la segona part i mira cap a la tercera plaça. Minguella i Joventut Femení sumen a Segona.

La igualtat del grup 1 de Primera Catalana Femenina ha fet que fins a la jornada 25 el Natzaret no hagi aconseguit la permanència matemàtica. La victòria contra el Sant Cugat les deixa cinquenes a un partit d’una la tercera plaça amb premi. És el següent objectiu.

La primera part del partit va ser molt igualada però amb estils diferents: les badalonines apostaven pel joc en equip mentre les visitants es mantenien dins el partit gràcies a les individualitats.

A la segona part, el Natzaret va enfortir la defensa i per tercer partit consecutiu van deixar el rival per sota dels 10 punts a la segona part. Aquesta consistència va donar confiança a l’equip per anotar. De fet, els últims minuts del partit van ser els millors del partit gràcies a l’encert ofensiu de les badalonines.

Els nervis van estar presents durant tot el partit entre un equip que es jugava la permanència i un rival que vol evitar les fases de descens. Però el Natzaret els va saber gestionar millor i els errors en tirs fàcils sota cistella de la primera part es van convertir en encert fins el 57-39 final.

Laura Rovira i Nerea Goñalons van ser les màximes anotadores amb 15 i 11 punts respectivament. El proper dissabte, en un altre partit a casa  a les 17.45h, comença la lluita per la tercera plaça amb la visita dels Lluïsos.

A Segona,  victòria de la Minguella a la pista del Quart, un rival de la part baixa però que va competir durant la primera part. Les blaves marcaven el ritme amb avantatges al voltant dels 8 punts, però no aconseguien marxar al marcador.

A la represa, la Minguella va apretar l’accelerador i va ser el rodet que s’ha vist en més d’un partit aquesta temporada. Va marxar de 15 punts i ja no va deixar l’avantatge fins el 39-56 final.

Anna Pons i Maria Bonjorn van portar de corcoll la defensa gironina i van estar molt ben acompanyades per la feina al darrera de tot l’equip. Després de 4 mesos de baixa, Marta Reverter tornava a seure a la banqueta. L’equip té dissabte una altra sortida a la pista del Salt.

Precisament contra el Salt va guanyar del Joventut Badalona Femení. Les verd-i-negre es van trobar un 2 a 10 d’inici, amb una sortida molt forta del Salt que va fer molt mal sota cistella aprofitant les baixes de les locals.

La diferència va pujar fins els 14 punts al primer quart, però el Joventut va reaccionar al segon amb un parcial de 10 a 2 gràcies a la pressió. La intensitat per no deixar entrar pilotes a dins va reduir al diferència a només dos punts al descans.

A la represa, el Salt va apostar per una defensa 2-3 i les badalonines van tenir molts problemes per anotar. Les visitants es van tornar a escapar amb una avantatge de 12 punts. Però dos triples abans d’acabar el quart tornen a posar el Joventut dins el partit.

A l’últim quart, el referent interior del Salt va perdre protagonisme ofensiu i l’equip va poder córrer per reduir la diferència i donar-li la volta al marcador. De fet, van entrar a l’últim minut amb 6 punts d’avantatge. Un triple  visitant final va deixar el 66-63 definitiu.

El Badalonès que ha perdut contra el Tordera i el Llefià que ha descansat aquesta jornada jugaran el derbi de segona femenina el proper diumenge a les 19.30h al Poliesportiu Llefià. Derrota del Natzaret a la pista del Roses, aquesta propera jornada li toca descansar.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 53 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2176