Un Badalona en stand by

  0
  94
  Foto oficial del palnter 23/24

  Després de l’eliminació al camp de l’Hospitalet, el primer equip del CF Badalona va donar la temporada per tancada amb la foto oficial del planter d’aquesta temporada amb la plana major del consell d’administració,, encapçalada pel seu president, Miguel Angel Sánchez. Els jugadors i el cos tècnic marxen de vacances amb l’única certesa que Gerard Albadalejo continuarà sent l’entrenador, després d’haver renovat de forma automàtica amb la classificació de l’equip per al play off. El club començarà a parlar amb els jugadors per tal de formar l’equip de la temporada vinent, amb el clar objectiu de fer un planter que sigui candidat a l’ascens a 2a RFEF.

  Canvis al Consell d’Administració
  Segons ha informat el mateix Miguel Angel Sánchez, en aquestes properes setmanes s’esperen moviments en l’accionariat del club, amb l’objectiu de donar un nou impuls al club en els diferents àmbits d’actuació.

  Vacances fins a mitjan juliol
  A l’espera que es comencin a conèixer les primeres novetats en quan al capítol d’altes i baixes, la previsió és tornar a l’activitat durant la setmana del 15 de juliol, amb gran part de l’equip tancat i amb la configuració del calendari dels partits de preparació per a l’inici del proper campionat de lliga.

  Larrosa i Homet prioritaris
  Els davanters, Toni Larrosa i Dani Homet, seran algunes de les prioritats de la direcció esportiva a l’hora de negociar la seva renovació. Tanmateix, altres jugadors com el jove Carlos Martínez, també han ofert un gran rendiment durant la temporada. Qui ja es coneix de la seva marxa, és la del defensa del juvenil, Hugo Caroz, fitxat per l’Espanyol B.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí