Un cuer perillós

  0
  diari.JPG

  01/10/2017 – El Peralada confirma que era més del que deia la classificació i tomba el Badalona aprofitant un mal final de partit dels escapulats.

  El Peralada confirma que era més del que deia la classificació i tomba el Badalona aprofitant un mal final de partit dels escapulats.

  Els gironins van aconseguir la seva primera victòria a segona B en un matí estrany, enmig de la situació generada per l'actuació policial en el referèndum, que va enrarir l'ambient. No va ser un partit lluït, ni de bon tros. Hi va haver poques oportunitats de gol i el més normal és que hagués acabat amb empat a zero. Però una desafortunada acció a manca de deu minuts va resultar decisiva: Adrià Parera va marcar en pròpia porta després que Boniquet superés Morales amb un xut bombat. Cinc minuts més tard, el mateix Boniquet sentenciava, signant el segon gol per als empordanesos.

  Fitxa tècnica:

  Peralada: Gianni, Estellés, Bambo, VallhoAndzouana, Carbonell (Álamo, 64'), Montes, Romero (Boniquet, 70'), Paik, Clotet i Soni (Javi Sánchez, 78').

  Badalona: Morales, Adrià PareraKilian, Álvaro Vega (Juanjo, 72'), MoyanoAlbarránMaestreAly (Toni Lao, 55'), Robert Simón (Marcel Serramitja, 55'), Kevin i Néstor Querol.

  Gols: 1-0 (80'Parera, en pròpia porta; 2-0 (85') Boniquet.

  Àrbitre: Ripoll Solans. T.G.: a Aly (20') i Vega (64'). T.V.: cap.