Un dels millors cursos de dansa del món deixa Brussel·les i es trasllada a Badalona

  0
  97
  stage dansa.jpg

  21/07/2016 – El ballarí David Makhateli de la Royal Ballet de Londres estableix el seu intensiu d'estiu a l'escola Marisa Yudes de Badalona.

  La celebració de la Gala de Dansa coincideix enguany amb la inauguració del 'stage' D&D Summer Intensive Course, dirigit pel reconegut ballarí David Makhateli de la Royal Ballet. Es tracta d'un curs de dansa que agrupa alumnes de les millors escoles internacionals, de Kiev, París, Madrid, Brussel·les o Londres, que els darrers quatre anys tenia lloc a Bèlgica i que enguany s'ha traslladat a Badalona, a l'Escola Marisa Yudes.

   

  Una cinquantena de persones d'arreu del món, entre alumnat i professors, són aquests dies a Badalona realitzant l''stage', que repetirà l'any vinent, segons ha confirmat la pròpia Marisa Yudes. Una de les joies que passaran per l'escola aquests dies és la mestra del llegendari Kirov de Sant Petersburg, Ludmila Kovalena, de 72 anys, que ha donat classes durant tres dies.

   

  El fet que David Makhateli aposti per Badalona, assegura Yudes, suposa una projecció internacional sense comparatius per a Badalona dins el món de la dansa, i podria comportar l'atracció d'altres iniciatives similars.